Aranyosi Ervin versei

Versbe szőtt gondolataim

By

Aranyosi Ervin: Imám

Drága jó Istenem,
hozzád imádkozom.
Érző, tiszta lelkem
színed elé hozom.

Töltsd meg szeretettel,
– tiszteljem az embert!
Emeljem a porból,
kit a sorsa megvert.

Aki tévúton jár
vezessem a jóra.
Tisztán álljon eléd,
ha eljön az óra.

Elbűvölve nézzem
ezt a szép világot.
Engedd, hogy csodáljak
füvet, fát, virágot.

Amint ott a mennyben,
akképp itt a földön.
Szívünkben szeretet,
béke érlelődjön.

Álmunk a valóság,
s az élet csak álom,
Amire csak vágyom,
tudom, megtalálom.

Drága jó Istenem,
imádkozom hozzád.
Szeretettel szívem,
ha bearanyoznád…

Ne lássam a rosszat,
mindig csak a szépet,
s erre taníthassam
az emberiséget!

7 Responses to Aranyosi Ervin: Imám

 1. Eva Kanócz says:

  Kedves Ervin!
  Meghatódva olvasom ezt a nagyon szép imát,jó érzés,így reggeliben, ilyen szép imát elimádkozni. Ebben benne van minden, amit ember Istentől kérhet.Hála legyen neki, hogy ilyen talentummal áldott meg és adja meg Neked, hogy nagyon sokáig tudd kamatoztatni azt.
  Örömömre szolgál, hogy olvashatom verseidet,mind kivétel nélkül nagyon szép-nekem bejönnek és köszönöm, hogy ilyen élményben részesülhetek általad. A képeid is csodálatosak.
  Adjon a jó Isten sok erőt és jó egészséget a további alkotó munkádhoz és kívánom,hogy minél előbb találjon rád egy kiadó, mert ezek az alkotások méltóak arra, hogy publikálva legyenek.
  Tisztelettel: Kanócz Éva

  • Aranyosi Ervin says:

   Kedves Éva!

   Nagyon megtisztelőek soraid, büszke vagyok rá, hogy ilyen olvasóim vannak. Remélem verseimből legalább annyi biztatás árad, amennyit Tőletek kapok.

   Üdvözlettel: Ervin

 2. MCsilla says:

  Helló!
  Érdekes azt hiszem ez már egy letisztult “META” ima,és tényleg benne van minden,nekem jó érzés volt olvasni.Köszi:Csilla

  • Aranyosi Ervin says:

   Kedves Csilla!
   Örülök, hogy eltaláltál hozzám. Soraidat nagyra értékelem, mert tudom, hogy ami a szíveden, az a szádon. Nem fukarkodsz dicsérni, ha kell, de azt is a másik szemébe mondod, ha valami nem tetszik. Kevesen szeretik, mert fájhat, de ha eltudjuk fogadni, akkor óriási segítség a változáshoz.
   Na ez is “META”-s, de honnan is ismerjük egymást? 🙂

 3. Bacsó Endréné says:

  Kedves Ervin!Nagy örömömre volt a vers megtanulása,még nagyobb öröm ha van aki értékeli és meghalgatja!További alkotó kedvet és verseket az olvasók örömére!

 4. Szarvasné Editke says:

  Kedves Ervin! Örülök, hogy rátaláltam erre a csodaszép versedre. Elolvastam párszor, és szívembe nyugalom költözött. Most már biztos jól fogok aludni. Nagyon köszönöm, hogy olvashattam! 🙂

 5. Kedves Ervin! Mindig örömmel és csodálattal olvasom verseit. Ez az Ima nagyon szép Ebben benne van minden, amit ember Istentől kérhet.Hála legyen a jó Istennek ,hogy ilyen talentummal áldott meg Önt. Én fel is szoktam olvasni a rendezvényeimen. Hálásan köszönöm ,hogy olvashatom és megoszthatom másokkal is..További alkotó kedvet és verseket kívánok az olvasók örömére!
  Szeretettel…. Kata

Vélemény, hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..