Aranyosi Ervin versei

Versbe szőtt gondolataim

Könyveimről

vegyél-példát-borító-kicsiA verses mesék – mesés versek könyveim egy újabb szép kiadvánnyal bővült:
VEGYÉL PÉLDÁT RÓLUK! – Tanulságos mesék versben és prózában, Ogasawara Ildikó festményeivel. A könyvnek két eleje van. Az egyik felől a versek indulnak, megfordítva, a másik oldalról ezek a mesék prózában olvashatók. Kemény táblás mesekönyv A/4 méretben.
Megrendelhető: http://verses.boltaneten.hu/kinalat

szavakkal-szeretni-borito-v05

2016-ban is szeretnék kedveskedni egy verseskötettel, ezért örömmel jelentem be, hogy megjelent a legújabb SZAVAKKAL SZERETNI című kötetem. Ezt a könyvet is a saját számítógéppel készített festményeim illusztrálják.
Méretében tartalmában a korábbi könyveimhez hasonló és remélem legalább akkora örömet fog okozni, mint a már korábban megjelentek.

Borito
Tavaly ősszel egy újabb önálló verseskötettel bővült a repertoárom, melyre szeretném felhívni a figyelmet: A kötet címe: MIKULÁS, KARÁCSONY, HÓEMBER>>>
Mikulás, karácsony, hóember – Aranyosi Ervin versei, meséi:
Verses mesék – mesés versek verseskötet sorozatom első darabja, melyben épp annyira örömét lelheti  a csodaváró kisgyermek és a széplelkű felnőtt.
Verseim sok szeretettel, könnyed, egyszerű, érthető, a vers adta dallamos formában kalauzolnak el a tél legszebb ünnepi pillanataiba. Légy hát útitársam ebben a kalandban!

VERSESKÖTETEIM A VERSES KÖNYVÁRUHÁZBAN RENDELHETŐK MEG – Ide kattintva érhető el!!

a-szeretet-csodaja-borito
2015. májusában látott napvilágot a harmadik önálló verseskötetem, mely a korábbiaknak megfelelően a szeretetről, életfelfogásról, természetről, mosolyról, nevetésről szóló újabb verseimet tartalmazza és természetesen úgy, mint korábbi köteteimben is, az illusztrációkat, digitális festmények formájában szintén én készítettem.
A kötet címe: A SZERETET CSODÁJA >>>

Aranyosi Ervin Szívből-Jövő verseskötet.

Aranyosi Ervin
Szívből-Jövő
verseskötet.

2014. MÁRCIUSÁBAN megjelent második önálló, felnőtt témájú verseskötetem, melynek címe:
<<< SZÍVBŐL – JÖVŐ.
A versek fő témája az előző kötet metodikáját követve a szeretet, a mosoly, az emberi érzések, gondolatok, valamint a természet szeretet, a bennem megfogalmazódott érzések tükörképei.

Megsúgott titkaim c. verseskötetem még kapható!

Aranyosi Ervin: Megsúgott titkaim verseskötet

Aranyosi Ervin: Megsúgott titkaim verseskötet

Kedves Olvasóm!

Örömmel adom tudtodra, végre megjelent régóta várt első verseskötetem. (2013. május)
A kötet könyvesboltokban nem kapható. Megrendelni a http://verses.boltaneten.hu webáruházon keresztül lehetséges.
A kedves olvasóim, a könyvet  előre utalással tudják megrendelni, viszont minden egyes példányt személyre szólóan dedikálok.

2013. októberben két új kötettel bővült a kiadott köteteim száma, megjelent az 1 kép 1 vers könyvsorozatom első két könyve.
2015. májusában a 2 újabb kötettel bővült az 1 kép 1 vers sorozat, két új cicákról szóló könyvecskével.
Megrendelni a következő weboldalon keresztül lehet mindegyiket:
http://verses.boltaneten.hu1kep1vers4borito

2009-ben, 7 versem megjelent az Accordia kiadó gondozásában karácsonyra kiadott, “A belátható végtelen” című antológiájában.
És hagy dicsekedjek, olyan jól esik… Képzeljétek a postás hozott egy nagy, vastag boritékot. Feladó a GEMENCI ERDŐ- ÉS VADGAZDASÁG ZRT. Kíváncsian bontogattuk a feleségemmel és egy gyönyörű természetfotós könyv került elő belőle, melynek címe Gemenc színei. A könyv páratlan oldalain versek, versidézetek, a páros oldalakon csodás fényképek vannak a gemenci erdőről, állatokról. Közben beugrott, hogy néhány hónappal korábban egy reklám stúdió megkeresett, hogy az egyik versemet szeretnék felhasználni egy készülő könyvhöz. És igen, a 136. oldalon ott van Aranyosi Ervin: Barátság című verse. Olyan költők között szerepelek többek között, mint József Attila, Radnóti Miklós, Petőfi Sándor, Áprily Lajos, Benedek Elek, Donászy Magda, Kosztolányi Dezső, Zelk Zoltán, Kányádi Sándor, Garai Gábor és néhány általam nem ismert szerzőtársam.
Azt hiszem ez már a siker kapuja.
Egyébként a másik kötetet, az antológiát akár karácsonyi ajándéknak meg is lehet vásárolni. Az ára 2700 Ft. A probléma csak az, hogy könyvesboltban csak januártól lesz kapható. A postaköltség utánvéttel igen tetemes, 1690 Ft. Budapesten, vagy Dunakeszin azonban személyesen tőlem át lehet venni, szívesen dedikálom is.
Vidékről a dolog úgy oldható meg, hogy az utánvét költsége ne terheljen, hogy ha valaki előre utal, akkor a postaköltséget én bevállalom. Ha valakit érdekel, írjon e-mail címemre: aranyosiervin@invitel.hu.
Az oldalon olvasható verseimhez jó szórakozást, és kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok.
Üdvözlettel: Aranyosi Ervin