Aranyosi Ervin versei

Versbe szőtt gondolataim

Aranyosi Ervin: Könyveimről

2021. március végén készült el az első
hangoskönyvem, melynek a CD-jén
Török Tünde mondja el a mesekönyveimből válogatott legszebb meséimet.
A lemezen 12 mese szólal meg, figyelemre méltóan szép előadásban, ami hiszem, hogy lebilincseli a hallgatóit. A mesék között Hegedüs Gábor kedves, magyar népdalfeldolgozásai hallhatók. Hiszem, hogy a tanulságos mesék közös meghallgatása, mind a gyermeknek, mind a szülőnek különleges élményt fog okozni.

Megrendelhető a VERSES Könyváruházban: http://shop.aranyosiervin.com


2021. márciusának elején ismét gazdagodott az általam megjelentetett verseskötetek száma, immáron a 25. kötetem látott napvilágot, melynek a címe: ÜNNEPELJ VELEM! Ez a könyv húsvéti, anyák napi, Mikulásos és karácsonyi versek gyűjteménye, melyet szívből ajánlok kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ezt a kedves kis kötetet Hartman Anikó és Hartman Judit csodálatos rajzai teszik látványossá, igazán meséssé.

Megrendelhető: a VERSES Könyváruházban: http://shop.aranyosiervin.com

2021. februárjában megjelent a legújabb verses kötetem a SZEMED TÜKRÉBEN! Ez az új önálló kötetem a tőlem megszokott és az olvasóim által már jól ismert formátumban és méretben készült el. A verseskötet 158 verset és az általam digitálisan festett 69 darab képet tartalmaz. Megrendelhető a VERSES Könyváruházban: http://shop.aranyosiervin.com

 

2020 szeptemberében jelent meg A MESE VARÁZSA címmel a legújabb verseskönyvem.
A mesekönyv 48 versbe foglalt mesét tartalmaz, melyeket Hartman Anikó és Hartman Judit 35 csoda-szép meserajza illusztrál. Hosszabb és rövidebb mesék egyaránt találhatóak a könyvben, mely egyaránt szól kicsikhez és nagyokhoz és a mesék nem maradnak tanulságok, apró életbölcsességek nélkül. Alkalmas a közös olvasásra, a történetek átbeszélgetésére.
Megrendelhető a Verses könyváruházban:
http://shop.aranyosiervin.com

2020. májusában jelent meg a CSODÁLATOS MADÁRVILÁGUNK című verses természetfotós ismeretterjesztő könyvem, mely Borsné Katalin, Balog Lajos és Pap Zsuzsanna gyönyörű szép madárfotóival van gazdagon illusztrálva. A könyv Magyarország legjellemzőbb madarait igyekszik bemutatni könnyed, verses előadásban, ugyanakkor számtalan, talán nem is ismert tudnivalót átadva. Megrendelhető a VERSES Könyváruházban:  http://shop.aranyosiervin.com

2020. márciusba jelent meg A KÖNYV TÜNDÉRE című mesekönyvem. A könyvben található mese egy népmesei elemeket felvonultató tündérmese, amely 48 részből áll, ami akár negyvennyolc napot is felölelhet, mert írója naponta felkeresi a könyv tündérét, hogy megkapja az aznapi mesét. A mesekönyvet Hartman Anikó és Hartman Judit 48 csodaszép rajza díszíti. A mesekönyv kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánlható és szinte mindenkinek tartogat meseélményt és tanulságot. Hiszem, hogy nem egyszeri olvasmány, de biztosan lesz, aki már csak kíváncsiságból is egy szuszra végig akarja majd olvasni. Megrendelhető a VERSES Könyváruházban:  http://shop.aranyosiervin.com

2019. november vége felé megjelent a legújabb verses kötetem a BOLDOGNAK LENNI! Az új önálló kötet a hagyományoknak megfelelően és az olvasóim által már jól ismert formátumban és méretben készült el. A verseskötet 150 verset és az általam digitálisan festett 71 darab képet tartalmaz. Megrendelhető a VERSES Könyváruházban: http://shop.aranyosiervin.com

 

 

2018. szeptember utolsó napjait két új kötetem megjelenése teszi fényesebbé. Az egyik a FÉNYES SZAVAK SZÁRNYÁN, amely a már tőlem megszokott önálló verseskötetek méretével megegyezően látott napvilágot. A kötet 152 verset és az általam festett 69 képet tartalmaz. Megrendelhető a VERSES Könyváruházban: http://shop.aranyosiervin.com

A másik szintén most megjelenő kötet a SZÖSZ SZONETTEK, mely címlap méretében illeszkedik az önálló köteteim sorába, de néhány oldallal vastagabb, 154 szonettet tartalmaz. Kicsit William Shakespeare nyomdokaiba igyekeztem lépni, bár a szonettek témája nem követi a szonettjei témáját, igyekeztem időszerű gondolatokkal megtölteni a kötetet.

Megrendelhető a VERSES Könyváruházban: http://shop.aranyosiervin.com

2018. áprilisában készült el A MESÉK BIRODALMA,  a legújabb mesekönyvem, mely saját meseötleteimből szőtt történeteken keresztül próbál szórakoztatni, tanítani kicsiket és nagyokat. A CSALÁD ÉVÉ-ben ez a könyv lehetőséget nyújt a közös szórakozásra és élményszerzésre. A mesekönyvet Szitár Éva mesés festményei illusztrálják, ezzel is gazdagítva a mese szárnyán szállni vágyó képzeletet.

Megrendelhető a VERSES Könyváruházban: http://shop.aranyosiervin.com

 

2017. márciusában látott napvilágot a VERSES MESÉK – MESÉS VERSEK című új mesekönyvem, mely tanulságos meséket tartalmaz és csodálatos együtt töltött perceket ígér szülőnek gyermekével, nagyszülőnek unokájával.
A kötetet Kóródi Mária csodaszép festményei díszítik.

Megrendelhető a VERSES Könyváruházban: http://shop.aranyosiervin.com

 

2017. márciusában jelent meg az 1 kép 1 vers könyv sorozat legújabb 4 kötete. A cicásból a 3. rész, valamint a lovakról egy kis könyv, és készült két kötet a kutyákról is. 100 kép – 100 kis vers örvendezteti meg kötetenként az állatbarát olvasókat.

 Megrendelhetők a webáruházamban: http://shop.aranyosiervin.com

 

 2017. márciusának szülötte A NAPSUGÁR VARÁZSA   című új, önálló kötet, mely a korábbi verseskönyveimnek megfelelő tematikában, 143 verssel és 68 színes digitális festménnyel várja olvasóit.  Ebben a kötetben is a szeretet, a mosoly, az önismeret fontossága és az állatvilág, a természet csodálata kap szerepet.

Megrendelhető: http://shop.aranyosiervin.com

vegyél-példát-borító-kicsi

A verses mesés könyveim egy másik szép kiadványát is ajánlom az érdeklődők figyelmébe: VEGYÉL PÉLDÁT RÓLUK! – Tanulságos mesék versben és prózában, Ogasawara Ildikó festményeivel. A könyvnek két eleje van. Az egyik felől a versek indulnak, megfordítva, a másik oldalról ezek a mesék prózában olvashatók. Kemény táblás mesekönyv A/4 méretben.
Megrendelhető: http://shop.aranyosiervin.com

szavakkal-szeretni-borito-v05

2016-ban is szeretnék kedveskedni egy verseskötettel, ezért örömmel jelentem be, hogy megjelent a legújabb SZAVAKKAL SZERETNI című kötetem. Ezt a könyvet is a saját számítógéppel készített festményeim illusztrálják.
Méretében tartalmában a korábbi könyveimhez hasonló és remélem legalább akkora örömet fog okozni, mint a már korábban megjelentek.

Megrendelhető: http://shop.aranyosiervin.com

Borito
2015-ben ősszel egy újabb önálló verseskötettel bővült a repertoárom, melyre szeretném felhívni a figyelmet: A kötet címe: MIKULÁS, KARÁCSONY, HÓEMBER>>>
Mikulás, karácsony, hóember – Aranyosi Ervin versei, meséi:
Verses mesék – mesés versek verseskötet sorozatom első darabja, melyben épp annyira örömét lelheti  a csodaváró kisgyermek és a széplelkű felnőtt.
Verseim sok szeretettel, könnyed, egyszerű, érthető, a vers adta dallamos formában kalauzolnak el a tél legszebb ünnepi pillanataiba. Légy hát útitársam ebben a kalandban!

VERSESKÖTETEIM A VERSES KÖNYVÁRUHÁZBAN RENDELHETŐK MEG – Ide kattintva érhető el!!

a-szeretet-csodaja-borito
2015. májusában látott napvilágot a harmadik önálló verseskötetem, mely a korábbiaknak megfelelően a szeretetről, életfelfogásról, természetről, mosolyról, nevetésről szóló újabb verseimet tartalmazza és természetesen úgy, mint korábbi köteteimben is, az illusztrációkat, digitális festmények formájában szintén én készítettem.
A kötet címe: A SZERETET CSODÁJA >>>

Megrendelhető: http://shop.aranyosiervin.com

Aranyosi Ervin Szívből-Jövő verseskötet.

2014. MÁRCIUSÁBAN megjelent második önálló, felnőtt témájú verseskötetem, melynek címe:
<<< SZÍVBŐL – JÖVŐ.
A versek fő témája az előző kötet metodikáját követve a szeretet, a mosoly, az emberi érzések, gondolatok, valamint a természet szeretet, a bennem megfogalmazódott érzések tükörképei.

Megrendelhető: http://shop.aranyosiervin.com

MEGSÚGOTT TITKAIM című verseskötetem is kapható!

Kedves Olvasóm!

Örömmel adom tudtodra, végre megjelent régóta várt első verseskötetem.
(2013. május)
A kötet könyvesboltokban nem kapható.

Megrendelhető: http://shop.aranyosiervin.com

 

 

 

1kep1vers4borito

2013. októberben két új kötettel bővült a kiadott köteteim száma, megjelent az 1 kép 1 vers könyvsorozatom első két könyve.
2015. májusában a 2 újabb kötet jelent meg az 1 kép 1 vers sorozatban, két új, cicákról szóló könyvecskével.
Megrendelni a következő weboldalon keresztül lehet mindegyiket:

Megrendelhető: http://shop.aranyosiervin.com