Aranyosi Ervin versei

Versbe szőtt gondolataim

Aranyosi Ervin: Könyveimről


2017. márciusában látott napvilágot a VERSES MESÉK – MESÉS VERSEK című új mesekönyvem, mely tanulságos meséket tartalmaz és csodálatos együtt töltött perceket ígér szülőnek gyermekével, nagyszülőnek unokájával.
A kötetet Kóródi Mária csodaszép festményei díszítik.

Megrendelhető a VERSES Könyváruházban: http://verses.boltaneten.hu/kinalat

 

2017. márciusában jelent meg az 1 kép 1 vers könyv sorozat legújabb 4 kötete. A cicásból a 3. rész, valamint a lovakról egy kis könyv, és készült két kötet a kutyákról is. 100 kép – 100 kis vers örvendezteti meg kötetenként az állatbarát olvasókat.

 

 2017. márciusának szülötte A NAPSUGÁR VARÁZSA   című új, önálló kötet, mely a korábbi verseskönyveimnek megfelelő tematikában, 143 verssel és 68 színes digitális festménnyel várja olvasóit.  Ebben a kötetben is a szeretet, a mosoly, az önismeret fontossága és az állatvilág, a természet csodálata kap szerepet.

vegyél-példát-borító-kicsi

A verses mesés könyveim egy másik szép kiadvánnyát is ajánlom az érdeklődők figyelmébe: VEGYÉL PÉLDÁT RÓLUK! – Tanulságos mesék versben és prózában, Ogasawara Ildikó festményeivel. A könyvnek két eleje van. Az egyik felől a versek indulnak, megfordítva, a másik oldalról ezek a mesék prózában olvashatók. Kemény táblás mesekönyv A/4 méretben.
Megrendelhető: http://verses.boltaneten.hu

szavakkal-szeretni-borito-v05

2016-ban is szeretnék kedveskedni egy verseskötettel, ezért örömmel jelentem be, hogy megjelent a legújabb SZAVAKKAL SZERETNI című kötetem. Ezt a könyvet is a saját számítógéppel készített festményeim illusztrálják.
Méretében tartalmában a korábbi könyveimhez hasonló és remélem legalább akkora örömet fog okozni, mint a már korábban megjelentek.

Borito
2015-ben ősszel egy újabb önálló verseskötettel bővült a repertoárom, melyre szeretném felhívni a figyelmet: A kötet címe: MIKULÁS, KARÁCSONY, HÓEMBER>>>
Mikulás, karácsony, hóember – Aranyosi Ervin versei, meséi:
Verses mesék – mesés versek verseskötet sorozatom első darabja, melyben épp annyira örömét lelheti  a csodaváró kisgyermek és a széplelkű felnőtt.
Verseim sok szeretettel, könnyed, egyszerű, érthető, a vers adta dallamos formában kalauzolnak el a tél legszebb ünnepi pillanataiba. Légy hát útitársam ebben a kalandban!

VERSESKÖTETEIM A VERSES KÖNYVÁRUHÁZBAN RENDELHETŐK MEG – Ide kattintva érhető el!!

a-szeretet-csodaja-borito
2015. májusában látott napvilágot a harmadik önálló verseskötetem, mely a korábbiaknak megfelelően a szeretetről, életfelfogásról, természetről, mosolyról, nevetésről szóló újabb verseimet tartalmazza és természetesen úgy, mint korábbi köteteimben is, az illusztrációkat, digitális festmények formájában szintén én készítettem.
A kötet címe: A SZERETET CSODÁJA >>>

Aranyosi Ervin Szívből-Jövő verseskötet.

Aranyosi Ervin
Szívből-Jövő
verseskötet.

2014. MÁRCIUSÁBAN megjelent második önálló, felnőtt témájú verseskötetem, melynek címe:
<<< SZÍVBŐL – JÖVŐ.
A versek fő témája az előző kötet metodikáját követve a szeretet, a mosoly, az emberi érzések, gondolatok, valamint a természet szeretet, a bennem megfogalmazódott érzések tükörképei.

Megsúgott titkaim c. verseskötetem még kapható!

Aranyosi Ervin: Megsúgott titkaim verseskötet

Aranyosi Ervin: Megsúgott titkaim verseskötet

Kedves Olvasóm!

Örömmel adom tudtodra, végre megjelent régóta várt első verseskötetem. (2013. május)
A kötet könyvesboltokban nem kapható. Megrendelni a http://verses.boltaneten.hu webáruházon keresztül lehetséges.
A kedves olvasóim, a könyvet  előre utalással tudják megrendelni, viszont minden egyes példányt személyre szólóan dedikálok.

2013. októberben két új kötettel bővült a kiadott köteteim száma, megjelent az 1 kép 1 vers könyvsorozatom első két könyve.
2015. májusában a 2 újabb kötettel bővült az 1 kép 1 vers sorozat, két új cicákról szóló könyvecskével.
Megrendelni a következő weboldalon keresztül lehet mindegyiket:
http://verses.boltaneten.hu1kep1vers4borito