Aranyosi Ervin versei

Versbe szőtt gondolataim

Aranyosi Ervin: Könyveimről

2019. november vége felé megjelent a legújabb verses kötetem a BOLDOGNAK LENNI! Az új önálló kötet a hagyományoknak megfelelően és az olvasóim által már jól ismert formátumban és méretben készült el. A verseskötet 150 verset és az általam digitálisan festett 71 darab képet tartalmaz. Megrendelhető a VERSES Könyváruházban: http://shop.aranyosiervin.com

 

 

2018. szeptember utolsó napjait két új kötetem megjelenése teszi fényesebbé. Az egyik a FÉNYES SZAVAK SZÁRNYÁN, amely a már tőlem megszokott önálló verseskötetek méretével megegyezően látott napvilágot. A kötet 152 verset és az általam festett 69 képet tartalmaz. Megrendelhető a VERSES Könyváruházban: http://shop.aranyosiervin.com

A másik szintén most megjelenő kötet a SZÖSZ SZONETTEK, mely címlap méretében illeszkedik az önálló köteteim sorába, de néhány oldallal vastagabb, 154 szonettet tartalmaz. Kicsit William Shakespeare nyomdokaiba igyekeztem lépni, bár a szonettek témája nem követi a szonettjei témáját, igyekeztem időszerű gondolatokkal megtölteni a kötetet.

Megrendelhető a VERSES Könyváruházban: http://shop.aranyosiervin.com

2018. áprilisában készült el A MESÉK BIRODALMA,  a legújabb mesekönyvem, mely saját meseötleteimből szőtt történeteken keresztül próbál szórakoztatni, tanítani kicsiket és nagyokat. A CSALÁD ÉVÉ-ben ez a könyv lehetőséget nyújt a közös szórakozásra és élményszerzésre. A mesekönyvet Szitár Éva mesés festményei illusztrálják, ezzel is gazdagítva a mese szárnyán szállni vágyó képzeletet.

Megrendelhető a VERSES Könyváruházban: http://shop.aranyosiervin.com

 

2017. márciusában látott napvilágot a VERSES MESÉK – MESÉS VERSEK című új mesekönyvem, mely tanulságos meséket tartalmaz és csodálatos együtt töltött perceket ígér szülőnek gyermekével, nagyszülőnek unokájával.
A kötetet Kóródi Mária csodaszép festményei díszítik.

Megrendelhető a VERSES Könyváruházban: http://shop.aranyosiervin.com

 

2017. márciusában jelent meg az 1 kép 1 vers könyv sorozat legújabb 4 kötete. A cicásból a 3. rész, valamint a lovakról egy kis könyv, és készült két kötet a kutyákról is. 100 kép – 100 kis vers örvendezteti meg kötetenként az állatbarát olvasókat.

 Megrendelhetők a webáruházamban: http://shop.aranyosiervin.com

 

 2017. márciusának szülötte A NAPSUGÁR VARÁZSA   című új, önálló kötet, mely a korábbi verseskönyveimnek megfelelő tematikában, 143 verssel és 68 színes digitális festménnyel várja olvasóit.  Ebben a kötetben is a szeretet, a mosoly, az önismeret fontossága és az állatvilág, a természet csodálata kap szerepet.

Megrendelhető: http://shop.aranyosiervin.com

vegyél-példát-borító-kicsi

A verses mesés könyveim egy másik szép kiadványát is ajánlom az érdeklődők figyelmébe: VEGYÉL PÉLDÁT RÓLUK! – Tanulságos mesék versben és prózában, Ogasawara Ildikó festményeivel. A könyvnek két eleje van. Az egyik felől a versek indulnak, megfordítva, a másik oldalról ezek a mesék prózában olvashatók. Kemény táblás mesekönyv A/4 méretben.
Megrendelhető: http://shop.aranyosiervin.com

szavakkal-szeretni-borito-v05

2016-ban is szeretnék kedveskedni egy verseskötettel, ezért örömmel jelentem be, hogy megjelent a legújabb SZAVAKKAL SZERETNI című kötetem. Ezt a könyvet is a saját számítógéppel készített festményeim illusztrálják.
Méretében tartalmában a korábbi könyveimhez hasonló és remélem legalább akkora örömet fog okozni, mint a már korábban megjelentek.

Megrendelhető: http://shop.aranyosiervin.com

Borito
2015-ben ősszel egy újabb önálló verseskötettel bővült a repertoárom, melyre szeretném felhívni a figyelmet: A kötet címe: MIKULÁS, KARÁCSONY, HÓEMBER>>>
Mikulás, karácsony, hóember – Aranyosi Ervin versei, meséi:
Verses mesék – mesés versek verseskötet sorozatom első darabja, melyben épp annyira örömét lelheti  a csodaváró kisgyermek és a széplelkű felnőtt.
Verseim sok szeretettel, könnyed, egyszerű, érthető, a vers adta dallamos formában kalauzolnak el a tél legszebb ünnepi pillanataiba. Légy hát útitársam ebben a kalandban!

VERSESKÖTETEIM A VERSES KÖNYVÁRUHÁZBAN RENDELHETŐK MEG – Ide kattintva érhető el!!

a-szeretet-csodaja-borito
2015. májusában látott napvilágot a harmadik önálló verseskötetem, mely a korábbiaknak megfelelően a szeretetről, életfelfogásról, természetről, mosolyról, nevetésről szóló újabb verseimet tartalmazza és természetesen úgy, mint korábbi köteteimben is, az illusztrációkat, digitális festmények formájában szintén én készítettem.
A kötet címe: A SZERETET CSODÁJA >>>

Megrendelhető: http://shop.aranyosiervin.com

Aranyosi Ervin Szívből-Jövő verseskötet.

2014. MÁRCIUSÁBAN megjelent második önálló, felnőtt témájú verseskötetem, melynek címe:
<<< SZÍVBŐL – JÖVŐ.
A versek fő témája az előző kötet metodikáját követve a szeretet, a mosoly, az emberi érzések, gondolatok, valamint a természet szeretet, a bennem megfogalmazódott érzések tükörképei.

Megrendelhető: http://shop.aranyosiervin.com

MEGSÚGOTT TITKAIM című verseskötetem is kapható!

Kedves Olvasóm!

Örömmel adom tudtodra, végre megjelent régóta várt első verseskötetem.
(2013. május)
A kötet könyvesboltokban nem kapható.

Megrendelhető: http://shop.aranyosiervin.com

 

 

 

 

2013. októberben két új kötettel bővült a kiadott köteteim száma, megjelent az 1 kép 1 vers könyvsorozatom első két könyve.
2015. májusában a 2 újabb kötet jelent meg az 1 kép 1 vers sorozatban, két új, cicákról szóló könyvecskével.
Megrendelni a következő weboldalon keresztül lehet mindegyiket:

Megrendelhető: http://shop.aranyosiervin.com

1kep1vers4borito