Aranyosi Ervin versei

Versbe szőtt gondolataim

Bemutatkozás

Költő

Aranyosi Ervin
Költő és spirituális gondolkodó

Aranyosi Ervin vagyok, költő, spirituális gondolkodó, tanító, hahota jóga tréner, nevetés-edző

Verseim elsősorban a szeretetről, mosolyról az emberi kapcsolatokról, hitről, önismeretről, állat-, és természet-szeretetről szólnak többek között. Hiszem, hogy a művészet célja a világ szebbé tétele, egy kisebb szeletet én is bevállalok ebből a feladatból.

„Művészet, ha a világról alkotsz újabb képeket,
teremtésre inspirálja lelkedet a képzelet.
Ha a szíved adod hozzá, s mindent, ami csak te vagy!
Érzéseid képbe öntöd, míg a múló perc lehagy… „(Aranyosi Ervin)

Honlapom: https://versek.aranyosiervin.com

Megrendelésre szívesen írok személyre szóló, egyedi verseket ünnepi és egyéb alkalmakra, a megrendelőim gondolatai, érzései alapján. Az alábbi linken keresztül lehet megrendelni tőlem a verseket:
https://versek.aranyosiervin.com/vers-rendeles

Eddig 29 saját verseskötetem jelent meg magánkiadásban, melyeket a webáruházamon keresztül forgalmazok, remélhetőleg sok örömet okozva kedves olvasóimnak:
http://shop.aranyosiervin.com

Feleségem Aranyosi Éva, kineziológus. Segít a pácienseinek, hogy képesek legyenek változtatni életükön, saját kezükbe venni sorsuk irányítását, hogy akár komoly betegségekből is képesek legyenek kigyógyulni. Minden betegség a lélekből fakad. A kineziológia a természetgyógyászat pszichológiája, hatékony eszközökkel, oldásokkal. Az Ő weboldala:
http://kineziologialap.hu

A Hahota Jógával és weboldalammal elsődleges célom, hogy a lehető legtöbb embert ajándékozhassam meg a nevetés örömével. Vallom, hogy nincs a világon egészségesebb dolog egy kiadós, szívből jövő nevetésnél. Jelen pillanatban, a költészetből fakadó elkötelezettségem miatt, klubot nem üzemeltetek, egyedi, főleg céges meghívásoknak azonban szívesen teszek eleget.
http://hahotajoga.hu